Maramu' Online



Trimite stirea pe Yahoo! Messenger



Un barbat din localitatea Preluca Veche a decedat, iar sotia acestuia a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare, dupa ce au fost trasniti azi, in jurul orei 16.00, pe un camp. Dispecerul de la Serviciul Judetean de Ambulanta Maramures a precizat ca un echipaj a fost solicitat sa intervina in ajutorul a doua persoane care au fost lovite de un fulger, dar ca in momentul in care s-a ajuns la locul incidentului medicii au fost nevoiti sa constate decesul uneia dintre ele.

Cei doi se aflau la muncile campului, iar ultima oara au fost vazuti in viata de o fina a lor. Femeia a trecut cu masina pe langa ei, avand de facut un drum pana la Copalnic Manastur. Peste o jumatate de ora a fost anuntata de nenorocire. A venit intr-o graba la locul tragediei sa aprinda o lumanare. Acolo a gasit sapele cu care au lucrat cei doi. La una fierul era sarit cativa metri de locul in care a lovit fulgerul.

O batrana a povestit ca a vazut cum se intuneca cerul, iar apoi cum incepe sa fie brazdat de fulgere. Ea a spus ca era in casa si a auzit o bubuitura, apoi a vazut o para de foc pe unul din dealurile Prelucai.


Victima este Florin Giurgiu, un barbat din Preluca Veche de 38 de ani, care a fost surprins de o ploaie torentiala insotita de descarcari electrice pe camp. Impreuna cu el se afla sotia acestuia, Angela, care, de asemenea, a fost trasnita. Medicii de la Serviciul Judetean de Ambulanta i-au acordat primele ingrijiri la fata locului, iar apoi au transportat-o la Unitatea de Primire Urgente din Baia Mare, cu leziuni minore, dar in stare de soc dupa ce si-a vazut sotul murind sub ochii ei.



Agentul de politie Alin Tatoc de la Politia din Copalnic Manastur a spus ca s-a deschis o ancheta pentru a se stabili imprejurarile in care a avut loc tragedia.

In mai multe zone din Maramures s-au semnalat precipitatii abundente si descarcari electrice in cursul dupa-amiezii, dar pana in jurul orei 16.00 la ISU Maramures nu s-au primit niciun fel de sesizari legate de eventuale pagube.






Lasa un comentariu pentru acest articol

Categories:

Leave a Reply