Maramu' Online




Trimite stirea pe Yahoo! Messenger

O inregistrare sangeroasa de pe o camera de supraveghere montata in Iasi ne arata teroarea care domneste in gastile de cartier.

O lupta crancena cu pumni si picioare s-a dat intre conducatorii unui grup si doi "subalterni" de-ai lor. "Sefii" i-au pedepsit exemplar pentru ca ar fi uitat sa le plateasca o datorie. Ceilalti membri privesc terifiati atacul salbatic, dar nu misca un deget, de frica "celor mari".

In imagini se vede cum doi dintre tineri, care par a fi liderii grupului, ii cearta pe alti doi baieti. Apoi, unul dintre "sefi" ii palmuieste pe rand. Cum victimele lor nu par deloc intimidate, incepe sa ploua cu lovituri. Unul dintre tineri este lovit cu pumnul in fata, iar celalalt cu piciorul in piept.

La un moment dat, unul dintre baietii atacati se urca in masina si incearca sa-i tina departe pe agresori de celalalt, ajuns din urma si lovit din nou. Intra cu autoturismul intre ei si, in cele din urma, cel urmarit scapa.

Cativa dintre tineri fugisera, dar sunt adusi inapoi de cei din fortele speciale. 14 sunt luati in final si dusi la sectie, pentru audieri. In urma anchetei, patru tineri au fost amendati cu cate 400 de lei.

Bataia a avut loc in urma cu doua saptamani, intr-una dintre zonele cunoscute drept linistite in Iasi, in apropierea unui complex studentesc. Acolo isi facea veacul, noapte de noapte, un grup de studenti, majoritatea basarabeni. Se adunau in parcare si stateau acolo, ore in sir, uneori spre disperarea vecinilor, care s-au plans de nenumarate ori politistilor ca nu pot dormi linistiti din cauza certurilor.












Lasa un comentariu pentru acest articol

Categories:

Leave a Reply