Maramu' Online



Trimite stirea pe Yahoo! Messenger



O tanara sportiva din Borsa a reusit o performata personala, dar si una pentru clubul pe care il reprezinta la recentele campionate nationale pentru tinerii intre 11 si 13 ani care s-a desfasurat la Gura Humorului, in perioada 19-21 iunie. Andreea Carmen Timis a concurat la categoria U/13, 36 kg alaturi de alti 500 de judoka, inscrisi atat la feminin, cat si la masculin, reprezentand 55 de cluburi afiliate la Federatia Romana de Judo.

Andreea Carmen Timis, sportiva legitimata la Clubul Orasenesc Borsa, si-a invins toate adversarele, intrind in finala categoriei cu o sportiva bine cotata pe plan national - Elvira Oros de la Clubul Sportiv Crisul Oradea. Borseanca, care il are ca antrenor pe Elemer Deer, a reusit sa isi invinga adversara prin superioritate tehnica - punctaj doi Yuko.

In urma victoriei, judoka din Borsa si-a asigurat titlul national la categoria ei de varsta, dar, totodata, sa aduca prima medalie de aur pentru Clubul Sportiv Orasenesc Borsa. Inainte de competitia nationala rezervata tinerilor intre 11 si 13 ani, un alt judoka din cadrul sectiei de judo - Costica Lixandru - la categoria U/15, 34 kg a obtinut medalia de bronz la finala Campionatului National de Judo de la Eforie Nord.

Bravo tie Andreea Carmen Timis










Lasa un comentariu pentru acest articol

Categories:

Leave a Reply