Maramu' Online

O şoferiţă a reuşit performanţa de a bloca mai mulţi oameni într-o bancă. Deşi în jur era plin de locuri de parcare, tânăr nu a găsit altul decât în faţa unei bănci din Piaţa Operei, la caţiva centimetri de uşă. Astfel, nimeni nu mai putut să intre sau să iasă din bancă timp de o oră.


Trimite stirea pe Yahoo! Messenger



Deşi în zona în care a parcat erau destule locuri de parcare, tânăra a ales să-şi lase maşina în faţa unei bănci. Nu că asta ar fi vreo problemă, doar că şoferiţaa a parcat maşina exact în faţa uşii, care nu se mai putea deschide! Fără să observe ce a făcut, tânăra a coborât impasibilă şi a plecat la cumpărături în zonă.

Parcarea "impecabilă" reuşită de tânără i-a blocat pe clienţii băncii, care nu au mai putut părăsi sediul. Mai mult, tânăra a reuşit să-i sperie şi pe angajaţii băncii, pe care i-a dus gândul la un moment dat că ar putea fi vorba de o "maşină-capcană". Cu câteva telefoane, cei din interiorul băncii au reuşit să pună puţin lucrurile în mişcare. "Puţin", pentru că fiind vorba de ziua de sâmbătă cei care ar fi putut ridica maşina nu lucrau, aşa că poliţia comunitară nu a avut altceva de făcut decât să lipească un autocolant pe parbrizul autovehicolului şi să pregătească amenda pentru parcare neregulamentară .

În cele din urmă, lucrurile s-au rezolvat după aproape o oră şi jumătate, când tânăra s-a întors de la cumpărături şi i-a eliberat pe "ostatecii" din bancă.






REALITATEA.NET - O şoferiţă a luat ostatici clienţii unei bănci timp de o oră, cu o parcare ca la carte! - VEZI VIDEO






Lasa un comentariu pentru acest articol

Categories:

Leave a Reply