Maramu' Online




Trimite stirea pe Yahoo! Messenger



Deşi s-a anunţat că rezultatele autopsiei lui Michael vor fi făcute publice abia peste o lună, acestea au ajuns deja in presă. Potrivit tabloidului britanic The Sun, în urma autopsiei s-a descoperit că trupul starului era de nerecunoscut. Detaliile din raportul autopsiei sunt şocante.

Michael avea mai multe coaste rupte şi numeroase înţepături pe şolduri, coapse şi umeri, răni provocate de medicii care au încercat cu disperare să-l resusciteze.

Chiar şi în zona inimii au fost descoperite patru înţepături de ac, rezultat al injecţiilor cu adrenalină făcute pentru impulsionarea inimii.

De asemenea s-a constatat că starul cântărea doar 50 de kilograme, el având în stomac doar câteva pastile parţial dizolvate, care au fost trimise în laborator pentru identificare.

Faţa iubitului cântăreţ era acoperită de cicatrice, urme ale numeroaselor operaţii estetice pe care le-a suportat de-a lungul timpului.

Mai mult, s-a descoperit că starul purta o perucă în momentul morţii, el fiind de altfel în plin proces de calviţie.

Pe picioare, în jurul genunchilor şi al tibiilor erau numeroase vânătăi, iar pe spate avea o tăietură destul de adâncă, care potrivit specialiştilor ar fi fost semnul unei căzături recente.

Rezultatele autopsiei au ridicat numeroase semne de întrebare despre modul în care s-a încercat resuscitarea megastarului. Potrivit experţilor tehnica nu a fost nici pe departe potrivit standardelor, făcându-se multe erori ce au irosit minute preţioase, în care viaţa i-ar fi putut fi salvată.


Culmea ironiei este că, în urma autopsiei, s-a descoperit că operaţia de îndepărtare a celulelor cancerigene de pe pielea lui Michael fusese un adevărat succes, starul recuperându-se foarte bine.

Purtătorul de cuvânt al familiei Jackson a declarat că a doua autopsie a fost cerută pentru că familia era foarte suspicioasă în ceea ce priveşte cauza morţii.

Potrivit unor surse, familia starului îl va da în judecată pe cardiologul acestuia.










Maramuresul OnlineMaramuresul Online

Lasa un comentariu pentru acest articol

Categories:

Leave a Reply