Maramu' Online



Trimite stirea pe Yahoo! Messenger



Tânărul găsit împuşcat în cap în Piaţa Unirii din centrul Timişoarei era urmărit pentru piraterie informatică.

Poliţia a informat că tânărul se numeşte Kovacs Balogh şi era urmărit internaţional pentru că a comis infracţiuni IT în Ungaria. Acesta era căutat de Poliţia Maghiară de câteva luni şi s-a refugiat la Timişoara.
Poliţia a fost alertată de un verişor al tânărului, care l-a căutat fără succes acasă şi pe telefonul mobil. Pentru că acesta nu răspundea s-a solicitat autorităţilor să spargă uşa apartamentului în care locuia Balogh.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliţiei Timiş, Sergiu Rus, tânărul a încercat să se otrăvească după care s-a împuşcat în cap. „Uşa apartamentului era închisă din interior. S-au găsit la faţa locului flacoane goale de medicamente dar şi un pistol în mâna persoanei decedate. Cercetările de la faţa locului au stabilit că tânărul este împuşcat în cap”, a declarat Rus. Criminaliştii au constatat că în apartament nu erau urme de răvăşire, cadavrul nu avea urme de violenţă pe el. Glonţul ucigaş a străpuns tâmpla dreaptă a tânărului care şi-a luat viaţa probabil din cauza problemelor judiciare pe care le avea. Surse judiciare au mai informat că tânărul a transmis mamei lui un mesaj pe telefonul mobil în care a spus că se va sinucide. Mesajul confirmă teoria sinuciderii conturată după analizarea locului în care a fost găsit trupul neînsufleţit.

Poliţia Timiş a transmis primele rezultate ale anchetei privind tânărul găsit mort acum câteva ore într-un apartament din zona centrală a Timişoarei.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, Sergiu Rus, tânărul de 25 de ani a încercat să se otrăvească după care s-a împuşcat în cap. „Uşa apartamentului era închisă din interior. S-au găsit la faţa locului flacoane goale de medicamente dar şi un pistol în mâna persoanei decedate. Cercetările de la faţa locului au stabilit că tânărul este împuşcat în cap”, a declarat Rus.











Lasa un comentariu pentru acest articol

Categories:

Leave a Reply