Maramu' Online





Trimite stirea pe Yahoo! Messenger







Primarul din Borsa, Remus Stetco, a fost atacat cu o sabie ninja în seara zilei de duminica, 7 iunie 2009, chiar in sediul primariei din localitate. Atat el, cat si viceprimarul Ioan Timis au fost amenintati cu moartea de catre un barbat, prezentat ca un cunoscut scandalagiu. Autorul atacului a fost identificat de catre primarul Remus Stetco ca fiind Timis Grigore ”Butanu”. ”A intrat in birou la mine, unde eram cu viceprimarul, inarmat cu o sabie ninja. Ne-a amenintat ca ne omoara”, a declarat primarul imediat dupa incident, cand inca nu isi revenise din soc.



Remus Stetco a spus ca nu si-a imaginat ca va trece printr-un asemenea soc in aceasta seara, cand era mai preocupat de rezultatul alegerilor europarlamentare.



Atacul a avut loc dupa ora 21.00. ”Stateam cu viceprimarul. L-am vazut ca intra cu o sabie ninja peste noi. A iesit apoi, a lasat sabia in masina si a revenit. A spus ca ma omoara. La intrare erau doi jandarmi, dar cred ca nu au si-au dat seama ce se intampla”, a declarat primarul, chiar in momentul in care se pregatea sa scrie reclamatia impotriva lui Timis Grigore. ”Sunt aici cu politia. Acum vreau sa scriu plangerea la politie”, a spus el.



Primarul a declarat ca amenintarile au fost cauzate, dupa cum a inteles din dialogul cu atacatorul, de un recurs pe care l-a depus la o sentinta a instantei care il privea pe Timis Grigore ”Butanu”.



Maramuresul Online va prezenta in curand pozitia oficiala a IPJ Maramures in legatura cu atacul indreptat impotriva primarului, precum si imagini video.



Atacul este fara precedent, pentru ca niciodata, in Maramures, nu s-a intamplat ca un primar sa fie amenintat cu o arma chiar in sediul institutiei. In ultimii ani incidentele violente au fost frecvente in Borsa, chiar in fata Primariei avand loc un schimb de focuri intre doua grupari rivale, dar pana in prezent nu s-a ajuns la o asemenea escaladare a conflictelor.






































Lasa un comentariu pentru acest articol

Categories:

Leave a Reply