Maramu' Online



Trimite stirea pe Yahoo! Messenger



Editia a VIII-a a manifestarii "Zilele Orasului Tautii Magheraus", organizata in perioada 27-28 iunie 2009 de Consiliul local, primaria si casa de cultura din localitate, a fost una sub semnul crizei economice, pentru ca reprezentantii administratiei au trebuit sa taie drastic din bugetul manifestarii. Prin urmare, au fost mai putine trupe si solisti de toppe scena de la Zilele Orasului Tautii Magheraus, dar nu a fost criza de politicieni, pentru ca la deschiderea oficiala a manifestarii numarul invitatilor aproape ca l-a depasit pe cel al spectatorilor.

In vreme ce parlamentarii, consilierii si primarii s-au imprastiat care incotro dupa coborarea de pe scena, tautenii au venit in numar tor mai mare aproape de ea ca sa vada concertele. Trupele Road Players Music Band, Twister si Yana, care au cantat in prima zi au ridicat lumea de pe scaunele montate in fata scenei, iar tautenii au incins un chef in aer liber pana tarziu in noapte, dandu-si intalnire a doua zi pentru celelalte concerte. Spectacolul la scena, pus la cale de firma Art Traditon, a facut sa rasune Tautiul, prin urmare locuitorii urbei, chiar si cei mai in varsta, s-au pus la patru ace si au dat fuga sa vada cum e la sarbatoare.

Anton Ardelean, primarul orasului, a promis doua zile de distractie pentru toate gusturile, pentru ca in program au fost inclusr muzica populara si de petrecere, concerte de seara, focuri de artificii si discoteca nocturna. Inainte de startul manifestarii, primarul din Tautii Magheraus a impartit diplome si bani ”cuplurilor de aur” din oras, dar si multumiri colegilor de partid care il sustin, prezenti in numar mare la eveniment. In mijlocul participantilor s-a aflat si o delegatie din Ucraina, din localitatea cu care Tautiul este infratit.

Lumea a fost mai putina decat in alti ani, iar numarul micilor si paharelor de bere cumparate nu a mai fost atat de mare. In aceste vremuri de criza lumea s-a distrat si a dansat mai mult decat a mancat si baut in anii precedenti, iar ”per total” a fost un castig pentru ca fortele de ordine nu au avut de intervenit la scandaluri, oamenii nu s-au calcat in picioare, iar atmosfera a fost una relaxata.










Maramuresul OnlineMaramuresul Online

Banner



copiaza si pune-ti pe site




Lasa un comentariu pentru acest articol

Leave a Reply