Maramu' Online



Trimite stirea pe Yahoo! Messenger






S-a furat un clopot la Baia Sprie

Poliţiştii din Baia Sprie au fost sesizaţi ieri că persoane necunoscute au sustras un clopot de bronz. Clopotul cântăreşte 60 Kg şi era amplasat într-un suport la intrarea de la capela de pe str. Cloşca din Baia Sprie. Valoarea prejudiciului reclamat este de 30000 lei. Poliţiştii fac cercetări pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.


Suspect de agresiune identificat de poliţişti

Un cetăţean a sesizat ieri poliţia că în timp ce se afla pe b-dul Unirii din Baia Mare a fost agresat de doi indivizi. În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat un suspect: Dănuţ B. de 25 de ani din Baia Mare. Partea vătămată s-a deplasat la spital unde i-au fost acordate îngrijiri medicale. Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea celui de –al doilea suspect şi în funcţie de concluziile medicului legist vor dispune măsuri împotriva agresorilor.

A condus deşi consumase alcool şi nu avea permis

Poliţiştii din Satulung l-au depistat în trafic pe Adrian L. de 25 de ani din Mireşu Mare. Tânărul conducea un autoturism deşi nu avea permis ba mai mult, era şi sub influenţa alcoolului (0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat). Poliţiştii l-au condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările continuă şi vor fi luate măsuri conform legii.

S-a ales cu dosar penal pentru că a condus o maşină
neînmatriculată şi cu număr fals

Poliţiştii borşeni l-au identificat ieri pe Vasile T. de 32 de ani din Borşa care conducea un autoturism înmatriculat în străinătate. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că plăcuţele de înmatriculare montate pe maşină aparţin unui alt autovehicul. Bărbatul este cercetat acum pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi cu număr fals.











Lasa un comentariu pentru acest articol

Categories:

Leave a Reply