Maramu' Online



Trimite stirea pe Yahoo! Messenger






Suspecţi de furt din autoturism identificaţi de poliţişti

Poliţiştii băimăreni au identificat doi suspecţi care sunt cercetaţi pentru comiterea unui furt în data de 08.05.2009. Gabriel V. de 21 de ani şi Dumitru G. de 18 ani din Baia Mare, cunoscuţi cu antecedente penale sunt cercetaţi în libertate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale. Prejudiciul în valoare de 170 lei nu a fost recuperat.

Reţinut de poliţişti şi cercetat pentru furt

Poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale Baia Mare l-au identificat ieri pe Bogdan L. de 20 ani din Baia Mare, cunoscut cu antecedente penale. Tânărul este cercetat pentru comiterea unui furt din auto în 14.04.2009. prejudiciul nu a fost recuperat. Suspectul este cercetat pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale şi va fi prezentat la instanţă cu propunere de arestare preventivă.

S-a găsit un proiectil la Sălsig

Ieri dimineaţă, pe malul stâng al Râului Someş a fost găsit un proiectil. Echipa formată din poliţişti şi specialişti din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş s-a deplasat la faţa locului şi a constatat că este vorba despre un proiectil de aviaţie calibru 88mm, fără încărcătură explozivă, în stare avansată de coroziune. Proiectilul a fost ridicat în vederea distrugerii conform normelor legale în vigoare.

Prins de poliţişti conducând fără permis un moped furat

Poliţiştii borşeni l-au identificat ieri în trafic pe str. Libertăţii, pe Daniel M. de 19 ani din Borşa. Tânărul conducea un moped deşi nu are permis de conducere. În urma verificărilor efectuate poliţiştii au stabilit că mopedul a fost furat în 04.04.2008 din Italia, motiv pentru care a fost idisponibilizat la sediul poliţiei până la clarificarea situaţiei sale juridice. Daniel M. a mai fost cercetat în anul 2008 pentru conducere fără permis. Acum i s-a întocmit un nou dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis şi tăinuire la furt.

Poliţiştii din Baia Sprie au identificat persoanele
care au furat clopotul de la capela din localitate

În urma activităţilor de investigare poliţiştii au identificat doi suspecţi care sunt cercetaţi pentru comiterea mai multor furturi. Cercetările au relevat că suspecţii, doi minori în vârstă de 15 respectiv 16 ani din Baia Sprie, au demontat clopotul în noaptea de 06/07 iunie, l-au spart şi l-au valorificat la un centru de colectare a fierului vechi. Poliţiştii au recuperat materialul şi l-au restituit parohiei de care aparţine capela. În urma extinderii cercetărilor poliţiştii au stabilit că cei doi comis şase furturi din locuinţe, garaje, case de vacanţă în perioada aprilie – iunie ac. Suspecţii sunt cercetaţi în alte zece dosare (care au fost înaintate la parchet) pentru comiterea de furturi.

Borşeanul cercetat pentru ultrajul comis duminică, 07.06.2009
a fost internat în vederea expertizării psihiatrice

Poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale împreună cu colegi de la Borşa l-au prins ieri pe Dănuţ Grigore T. de 33 de ani din Borşa. Suspectul a fost audiat de procuror care a dispus internarea lui la Spitalul Municipal Sighet în vederea efectuării unei expertize medico-legale psihiatrice. Bărbatul este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de ultraj, ultraj contra bunelor moravuri şi port fără drept de armă albă.

A decedat lovit de fulger

Poliţiştii din Copalnic Mănăştur au fost sesizaţi ieri că un cetăţean din Preluca Veche a fost lovit de un fulger. Florin G. de 40 de ani se afla pe câmp în locul numit „În Vârfu Florii” când a izbucnit furtuna. Un vecin a anunţat poliţia când a văzut ce s-a întâmplat. Un echipaj al Serviciului de Ambulanţă s-a deplasat de urgenţă la locul incidentului însă bărbatul nu a mai putut fi salvat. Nu sunt suspiciuni cu privire la deces.











Lasa un comentariu pentru acest articol

Categories:

Leave a Reply