Maramu' Online




Trimite stirea pe Yahoo! Messenger






Suspect de furt identificat la Suciu de Sus

Poliţiştii au fost sesizaţi că în noapte de 28/29 iunie persoane necunoscute au intrat prin efracţie într-un magazin din Suciu de Sus de unde au sustras băuturi alcoolice şi ţigări. În urma investigaţiilor efectuate poliţiştii au identificat un suspect: Aurel B. de 42 de ani din Suciu de Sus. Poliţiştii au recuperat 80% din prejudiciu şi l-au restituit unităţii păgubite. Suspectul este cercetat în libertate pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Sighetean cercetat pentru înşelăciune

Poliţiştii de la Biroul de Investigare a Fraudelor Sighetu Marmaţiei au început urmărirea penală împotriva lui Iosif L. de 69 de ani din Sighetu Marmaţiei. Bărbatul este cercetat pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune. Suspectul, în cursul lunilor ianuarie – februarie 2009, a indus în eroare 11 persoane de la care a obţinut diferite sume de bani pentru a le facilita, chipurile, obţinerea unor ajutoare umanitare. Prejudiciul în valoare de 300 lei a fost recuperat integral. Suspectul este cercetat în libertate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.
Reclamaţie agresiune la Sighetu Marmaţiei

Un tânăr a sesizat ieri poliţia că în noaptea de 27/28 iunie în jurul orei 02.30, în timp ce se îndrepta spre casă împreună cu doi prieteni, au fost acostaţi şi agresaţi de mai mulţi indivizi pe str. Dragoş Vodă. Partea vătămată urmează să se prezinte la medicul legist. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a comis agresiunea şi pentru identificarea suspecţilor. În funcţie de concluziile medicului legist vor fi luate măsuri şi se va face încadrarea juridică a faptei
.

Evenimente rutiere

La Satulung
Ioan S. de 56 de ani din Finteuşu Mic circula ieri dimineaţă cu autoturismul pe drumul Finteuşu Mic - Săpâia. Nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a derapat, a ieşit de pe carosabil şi a intrat în coliziune cu un stâlp de la reţeaua electrică. Conducătorul auto a suferit leziuni în urma impactului însă a refuzat internarea la spital.

La Borşa
S-a produs un accident în jurul orei 15,20. Gheorghe T, de 27 de nai din Borşa conducea un autoturism pe str. Victoriei şi pentru a intra în parcare, a virat la stânga fără să se asigure, încălcând marcajul continuu. Nu a acordat prioritate unui moped condus regulamentar de către Vasile Ş. de 19 ani din Borşa şi a intrat în coliziune cu acesta. Tânărul conducător al mopedului a suferit vătămări corporale şi a fost transportat la spital.

La Baia Mare
Băimăreanul Vasile H. de 66 de ani circula (ieri după amiază) cu bicicleta pe str. Lunci şi la intersecţie cu str. Limpedea a virat la stânga fără să se asigure. A intrat în coliziune cu un autoturism condus de Andrei B. de 25 de ani din Baia Mare. Biciclistul rănit a fost transportat la spital unde a rămas internat.

La Sighetu Marmaţiei
Pe str. Vasile Alecsandri un pieton a fost rănit. Florin I. de 20 de ani din Sighetu Marmaţiei a efectuat o manevră de mers înapoi şi nu s-a asigurat suficient. Astfel l-a accidentat pe sigheteanul Petru I. de 74 de ani care a suferit vătămări corporale. Bătrânul a rămas internat la spital sub supraveghere medicală.

La volan fără permis şi sub influenţa alcoolului

Poliţiştii sigheteni l-au identificat ieri pe Vasile M. de 24 de ani din Sighetu Marmaţiei. Bărbatul conducea un autoturism deşi era sub influenţa alcoolului şi nu are permis de conducere. El a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz şi vor lua măsuri conform legii.










Maramuresul OnlineMaramuresul Online

Lasa un comentariu pentru acest articol

Categories:

Leave a Reply