Maramu' Online



Trimite stirea pe Yahoo! Messenger



La şase luni de la operaţia de mărire a bustului, Ramona Gabor a decis să şi-l arate doar pe bani. Sora Monicăi Columbeanu a instituit o taxă de 1.000 de euro pentru cei care o vor în sânii goi în şedinţe foto sau prezentări de modă. Ei bine, Libertatea vi-i arată gratis în toată splendoarea lor.

Ramona Gabor poate răsufla uşurată: ea a trecut cu bine de toate riscurile primelor şase luni de la operaţia de siliconare, despre care abia acum se poate spune că a reuşit.

Sora Monicăi s-a prezentat zilele trecute la control, la clinica Care Zone a medicului Adina Alberts, unde, la sfârşitul anului trecut, a avut loc intervenţia chirurgicală şi a ieşit fericită după ce a aflat că a scăpat de perioada critică şi că acum se poate lăuda cu nişte sâni perfecţi.

A scăpat deperioada critică

Şi aceasta pentru că abia după jumătate de an de la operaţie, sânii iau forma anatomică şi se descongestionează, căpătând un aspect natural. Imediat după intervenţie, sânii Ramonei erau foarte tari şi ridicaţi.

La trei luni, aceştia s-au mai micşorat şi s-au repoziţionat, iar la şase luni s-au “aşezat” după forma corpului posesoarei, astfel că Ramona se poate mândri cu un bust de nota 10.

De altfel, tânăra băcăuancă a anunţat de curând că-şi va arăta sânii pe bani, taxa fiind de 1.000 de euro, ea amortizându- şi astfel investiţia în doar trei şedinţe foto.












Lasa un comentariu pentru acest articol

Categories:

Leave a Reply