Maramu' Online



Trimite stirea pe Yahoo! Messenger



Grupul Dacia-Renault a lansat, miercuri, noul Sandero Stepway la preturi cuprinse intre 9.200 si 10.400 de euro (TVA inclus) la o luna dupa cea fost prezentat, simultan, la Salonul Auto de la Barcelona si Atelierul Renault de la Paris. Modelul gamei producatorului auto de la Mioveni va fi comercializat in Romania incepand cu data de 23 iunie, in doua versiuni de echipare - pe benzina, 1,6 si 70 CP, si pe motorina, 1,6 si 90 CP.

”Sandero Stepway nu este un SUV, un 4X4 sau un crossover, ci o noua versiune a modelului lansat in urma cu un an”, a declarat Daniel Sasarean, sef produs Sandero, afirmatie care a contrazis planurile initiale ale producatorului autohton de automobile, in care se amintea de aducerea pe piata a unui model de teren.

Noul Sandero Stepway nu este diferit fata de versiunea clasica prezentata in 2008, doar la capitolul inaltime aducandu-se un mic adaos de 20 mm. Pentru a realiza acest lucru, reprezentantii Dacia spun ca a fost nevoie de o investitie de 2,5 milioane de euro, din care 1,5 milioane au fost cheltuite pentru cercetare, iar restul de un milion de euro a fost utilizat pentru adaptarea liniei de asamblare si echipamente de la uzina din Mioveni.

Dacia Sandero Stepway va intra in programul de innoire a parcului auto Rabla, incepand cu etapa a treia, iar printre facilitatile oferite de producator se numara prima de casare dubla si garantie de patru ani.

in acelasi timp, cei care vor contracta noul Stepway in cursul lunii iulie vor primi gratuit sistemul de climatizare Climaplus. Totodata, in dotarea standard a autovehiculului se gasesc airbag sofer si pasager, ABS, repartitor electronic de franare - EBV, inchidere centralizata, radio CD, geamuri electrice fata, dar si culoarea metalizata a caroseriei. Producatorul de la Mioveni comercializeaza pe piata Stepway in trei culori standard, toate metalizate: gri platin, gri comet si rosu de foc.

Consumul afisat in ciclu mixt pentru versiunea pe benzina este 7,6/100 km, in timp ce pentru urban acesta sare pana la 10,2 la suta. in acelasi timp, in cazul motorizarii diesel, consumul mixt este estimat la 5,3/100 km, iar cel din oras ajunge la 6,2 la suta de kilometri. La capitolul accelerare, Sandero Stepway este destul de greoi, ajungand de la 0 la 100 de kilometri in 12 secunde (alimentat cu benzina) si in aproape 16 secunde, la motorina.











Lasa un comentariu pentru acest articol

Categories:

Leave a Reply