Maramu' Online



Mircea Man injura ca la usa cortului =))


Descarca in format mp3



Trimite stirea pe Yahoo! Messenger






Presedintele PD-L si al Consiliului Judetean (CJ) Maramures, Mircea Man, si-a dat proba competentei sale. Cu un limbaj de mahalagiu, altfel decat atunci cand apare in public sau in fata ziaristilor, Man demonstreaza ca nu este demn de functia in care l-a sustinut partidul din care face parte. El s-a autointitulat „presedintele tuturor maramuresenilor”, desi nu credem ca poate fi presedintele nimanui. Man nu este persoana care sa dea exemplu pentru comunitatea pe care o reprezinta. Dupa articolul publicat de InfoMM.ro, legat de tunul de 20 de miliarde de lei dat de „famiglia Man”, cel care se crede deja stapanul CJ Maramures, i-a telefonat redactorului-sef al ziarului. Folosind un limbaj suburban, Man l-a injurat de mama si a folosit la adresa acestuia apelative precum „porc”, „dobitoc”, „prost”, „gunoi” etc. Iritat, zbierand ca-n grajd, Man si-a aratat adevarata fata, nu aceea „artificiala” pe care o afiseaza in fata camerelor de luat vederi si cand maramuresenii nu-l vad asa cum e: suburban, grotesc, lipsit de orice norma de civilizatie, incapabil sa poarte un dialog coerent si decent. Mai mult, la adresa unei femei, fostul director al Protectiei Copilului, Cornelica Ilea, Man a folosit o expresie incalificabila. Pentru ca toata aceasta aventura telefonica pare incredibila, InfoMM a decis sa va prezinte fragmente din scriptul cenzurat al convorbirii telefonice. Urmariti update-ul cu inregistarea audio a convorbirii, necenzurata, asa cum a fost ea. Avertizam persoanele sensibile, precum si minorii sa nu acceseze inregistrarea audio, pentru ca aceasta contine cuvinte obsecene.


SCRIPTUL CONVORBIRII :
„- Frate-meu nu are firma. Esti dus cu pluta? Du-te la Mariana Ilea, la p...a aia si culcati-va laolalta Nu ti-e rusine? Porcule! Uite ce scrii aici! Man o luat un milion de euro. Am luat io asa ceva, ma? Ai date?
- Si GETMAR al cui este?
- A lu’ ma-ta, nu-i a lui, ma! Du-te si informeaza-te! (...) Si nu muncesc ca sa vina niste dobitoci, pentru tri medicamente pa care ti le da Ilea. Baga-ti mintile in cap. Daca poti demonstra asta, bine, daca nu, in justitie. Daca io-ti spun ca nu are firma, nu ti-i rusine?
- In justitie, domnu’ presedinte. Am niste acte...
- Adu-mi acte cu frate-miu, adu-le aici.
- De ce sa le aduc la dumneavoastra?
- Pai, daca n-are firma.
- Dar dumneavoastra in ce calitate vorbiti?
- In calitate de Man ia tun de un milion de euro. In primul rand, 20 de miliarde nu e un milion de euro. Se vede tenta ta, de ce vrei sa scrii.
- Cred ca vorbiti in necunostinta de cauza.
- Scrie aici, ma, investigatorule! Familia Man, tun de 20 de miliarde. Mega tun...
- Familia Liviu Man, exact.
- Ba, asta n-are firma, esti dus cu pluta? In 2006 am fost presedinte, mai? Vezi, ca tre sa mergi la Directie, acolo, unde ai zis tu, la handicapati. (...) Du-te la scoala, nu la asta... Daca ai date si frate-miu ii acolo, jos palaria. Daca minti, atunci stii bine ce ai.
- Dar daca fratele dumneavoastra a mers la Directie cu presiuni, ce ziceti de asta?
- Ma, du-te, ma, de aici cu presiunile. Frate-miu nu are firma si tu ai scris ca are el firma.
- Dar ce lucreaza fratele dumneavoastra?
- O f... pe ma-ta! Ce sa lucreze? De unde sa stiu io, cu asta ma ocup? Sa-ti fie rusine. Daca ai probe, scrie-le, ca nu ma feresc. Dar daca nu, baga-ti mintile in cap.
- In ce calitate imi spuneti mie sa-mi bag mintile in cap?
- In calitate de ce mi-ai scris tu aici, nu-si bate joc un gunoi de mine.
- Cine e gunoiul?
- Ala de la usa. Ala care scrie fara sa aiba argumente, numai ca sa dea in mine. Dacai ai argumente, poti sa dai, ca nu mi-i rusine de ce fac, dar daca minti nu meriti sa scrii. Mircea Man a beneficiat de un milion de euro. Cum poti sa spui asta, ma?
- Nu dumneavoastra, familia Man. Sunteti prea agitat.
- Care familia Man, ai probe, ma? Esti prost, ma! Sa-ti fie rusine! Du-te la Cornelica Ilea, sa te bage la Directie... Nu mai lucreaza la Directie, ca lucreaza cu tine.”











Lasa un comentariu pentru acest articol

Categories:

Leave a Reply