Maramu' Online

Un accident de circulatie produs azi, 30 aprilie, la orele serii, pe drumul european E58, in localitatea maramureseana Satulung, a blocat circulatia rutiera aproape o ora, pe ambele sensuri formandu-se coloane de masini pe o lungime de cativa kilometri. In accident a fost implicat un VW cu numarul de inmatriculare CJ 07 LPV si un camion cu numarul MM 34 ALF, autoturismul circuland in directia Baia Mare – Cluj, iar celalalt din sens opus.

Agentii Serviciului Politiei Rutiere Maramures care s-au deplasat la locul accidentului au precizat ca accidentul s-a produs dupa ce o tanara soferita a pierdut, in mod inexplicabil, controlul volanului si a intrat pe contrasens, de unde venea un camion. Ca sa evite impactul frontal, soferul camionului a intrat pe banda cealalta, observand ca este libera.

Din cauza manevrelor bruste, precum si a faptului ca autoturismul a intrat direct in rezervor, camionul s-a rasturnat pe o parte. Cealalta masina a iesit de pe carosabil si s-a oprit in santul de pe marginea drumului. Martorii accidentului au fugit la locul accidentului, mai ales ca s-au speriat dupa ce au vazut cum se rastoarna camionul.

Din fericire, impactul nu s-a soldat cu o tragedie. In urma accidentului, soferita a suferit leziuni usoare si a fost transportata la spital cu o ambulanta. Soferul camionului, precum si pasagerul din dreapta sa au scapat teferi, alegandu-se doar cu zgarieturi si contuzii.

Un echipaj al ISU Maramures a intervenit rapid si a izolat zona atat pentru a preveni producerea unui incendiu prin aprinderea combustibilului scurs din camion, dar si pentru a curata carosabilul de resturile celor doua masini.

In tot acest timp, precum si pana la efectuarea masuratorilor, traficul rutier a fost blocat. Soferii aflati pe DE58, pe raza localitatii Satulung si-au putut continua drumul spre Baia Mare ori Cluj-Napoca abia dupa aproximativ o ora de la accident.

Categories:

Leave a Reply