Maramu' Online

Maria Margarita Barroso, sotia presedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a participat la o nunta in Sighetu Marmatiei, invitata fiind de menajera sa, o romanca.

Maria Topan din Sighetu Marmatiei lucreaza de 10 ani in casa presedintelui Comisiei Europene. Cum una dintre fiicele sale s-a maritat, maramureseanca a invitat-o si pe Maria Margarita Barroso la nunta, conform Realitatea TV.

Maria Margarita Barroso se afla pentru prima data in Romania si spune ca a cunoscut aceasta tara doar din spusele Mariei.


"Este ca si cum as fi stiut multe din lucrurile pe care le-am vazut astazi, pentru ca in toti acesti ani Maria mi-a vorbit despre Romania, despre Maramures. Este foarte interesant sa gasesc aici aceste vechi obiceiuri si sa vad cum oamenii lucreaza la camp, iar caii sunt folositi in transport", a declarat Maria Margarita Barroso.



Doamna Barroso a vizitat principalele obiective turistice din Maramures, printre care si Memorialul Durerii Sighet, dar si cateva case taranesti.

In familia Barroso, romanii nu sunt catalogati drept hoti, violatori sau criminali. In Portugalia, Maria a devenit omul de incredere din casa presedintelui Comisiei Europene.






Sursa: Maramuresul Online






Maramuresul OnlineMaramuresul Online

Leave a Reply