Maramu' Online

Mitropolitul Clujului, IPS Bartolomeu, care se afla internat intr-o rezerva speciala a Sectiei de Terapie Intensiva din cadrul Clinicii de Chirurgie nr. I din Cluj-Napoca, a decedat.Decesul a fost anuntat oficial de Arhiepiscopia Vadului Feleacului si Clujului.
"Cu regret si durere in suflet, dar cu nadejdea in mila si mangaierea care vin de la Dumnezeu, Consiliul Eparhial al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului si Clujului anunța ca in ziua de 31 ianuarie 2011, la orele 1925, Parintele nostru, Arhiepiscopul si Mitropolitul Bartolomeu Anania, si-a inceput calatoria spre Imparația Cerurilor", se spune intr-un comunicat remis agentiei MEDIAFAX, de catre Consiliul Eparhial.
Decesul a survenit la Sectia de Terapie Intensiva a Clinicii Chirurgie I din Cluj-Napoca, precizeaza sursa citata.
"Trupul celui care a fost timp de 18 ani Arhiepiscop al Vadului, Feleacului și Clujului si Mitropolit al Clujului, Albei, Crișanei și Maramureșului va fi depus in Catedrala Mitropolitana din Cluj-Napoca, unde toti cei care doresc ii vor putea aduce un ultim omagiu", se mai arata in comunicat.
Ziua inmormantarii, in cripta ierarhilor din altarul Catedralei Mitropolitane, va fi anuntata ulterior.Sursa: Maramuresul Online
Maramuresul OnlineMaramuresul Online

Leave a Reply