Maramu' Online




Trimite stirea pe Yahoo! Messenger





Pentru concertul Madonnei de miercuri, 26 august, din Parcul Izvor din Bucuresti, organizatorii trebuie sa asigure in culise: sala de masaj, o cabina de dus cu hidromasaj, o sala de gimnastica (echipamentele de fitness si elementele de design interior fiind aduse de echipa artistei), 500 de trandafiri albi si rosii , iar tavanul cabinelor trebuie sa fie din matase alba.

De asemenea, in culise se vor amplasa 500 de scaune si mese si 30 de canapele. O persoana din staff-ul Madonnei se asigura de faptul ca toate cerintele sunt indeplinite in cel mai mic detaliu, a comunicat Emagic Entertainment, care a mai precizat faptul ca Madonna este insotita in turneul mondial de un staff-ul personal format din 34 de persoane (antrenori de fitness, un terapeut, un designer de interior, un bucatar etc.).

Show-ul Madonnei „Sticky & Sweet Tour” este considerata cea mai de mare productie de eveniment din lume, angrenand o echipa de peste 1.200 de oameni. Show-ul este compus din patru parti: „Pimp”, „Old School”, „Gypsy” si „Rave”.












Maramuresul OnlineMaramuresul Online

Categories:

Leave a Reply