Maramu' Online

Foto : Vasile Godja ( Syle cu cetera)
Trei maramureşeni din Oncesti au făcut spectacol pe scena de la “Românii au talent”, cântând la vioară, ceteră şi tobă. Toată sala s-a ridicat în picioare la finalul momentului celor trei cântăreţi. “Ăsta e genul de moment de folclor marca Românii au talent! Aşa ar trebui să fie toate”, a mărturisit Mihai Petre.
“Aşa sunt la noi cântările, mai ales după un păhărel”, i-a explicat Vasilică, unul dintre concurenţi. “Ăsta e talentul şi ce ai mai luat tu înainte”, a continuat Mihai. “E de prune”, nu s-a lăsat mai prejos maramureşanul.


Cum a cantat Vasilica, ceterasul din Maramures. TOATE FEMEILE DIN SALA vroiau sa-l ia acasa :))

Vasile Godja are doar 20 de ani si a venit la "Romanii au talent" ca sa arate unei tari intregi ca ce face el cu vioara e treaba lui... dar si bucuria tuturor. Iata o portie de talent pe strune.

Inainte sa urce pe scena de la Romanii au talent, Vasilica ne-a spus ca "e cel mai tare concurs" la care participa. Nu a venit cu mana goala, ci cu toate emotiile pe care le-a gasit pe drum, plus cateva care erau prin culise. N-a uitat insa cum sa cante, asa ca, vorba lui, s-a prezentat cu "o doina si-o suita de invartite".

Cand a pus vioara pe umar si arcusul pe corzi toata lumea a inceput sa bata din picior a dans. Baietii din spatele scenei s-au prins intr-o hora. Juriul dansa si el, pe scaune. 


Cand Vasilica a pus vioara la spate, deja toata sala era in picoare, iar cand si-a bagat arcusul in pantaloni, Pavel Bartos a transat situatia cu o replica ce va ramane pecete pe cetera: "E clar, fetele din sat sunt innebunite dupa vioara lui!".

Mihai Petre i-a spus lui Vasile ca "asta-i genul de folclor marca Romanii au talent" si a intarit si el parerea unanim acceptata ca "fetele te vor acasa dupa schema cu vioara!"

Cum era de asteptat, la asa o "invartita" care i-a ridicat pe toti cei din sala s-au potrivit de minune trei de "DA".








“Faceţi spectacol. Asta înseamnă să îţi cunoşti bine instrumentul, cânţi cu el şi în faţă, şi în spate. Eram sigură că o să se interpreteze”, a adăugat Andra, în hohotele asistenţei. Maramureşenii ajung mai departe în semifinalele “Românii au talent”.



Sursa: Maramuresul Online





Responsabilitatea pentru continutul comentariilor nu apartine MM Online, ci utilizatorilor care le posteaza.

8 Responses so far.

  1. Anonymous says:

    Bravo Syleeeeeeeee!!!!! Ne vedem la Cluj.

  2. Crina S. says:

    Bafta multa.Te iubesc si mai mult !

  3. Daca ar putea cineva priceput sa faca niste bannere de sustinere pentru Vasilica si sa apara pe toate blogurile maramuresene ar fi chiar interesant. Am promova si cultura noastra traditionala. Ce ziceti?

  4. Buna ideea ! Ma pun pe treaba.

  5. Asteptam cu emotie. Multumim, domnule Danci.

  6. Anonymous says:

    esti super ma baiete...sa-ti dea Dumnezeu sanatate...fac nunta la sfarsitul lui mai si vreau sa-mi canti la nunta,cum iau legatura cu vasilica????

  7. Am o adreasa de E-mail care o poti folosi si pe Yahoo Messenger (syle_vioara@yahoo.com) ,sau un contact pe Facebook.com https://www.facebook.com/profile.php?id=100001730603811

  8. Anonymous says:

    multumesc foarte mult...sper sa vina pana in bucuresti:)

Leave a Reply