Maramu' Online



Maramureş Pass este un card pe care cei aflaţi în vizită în Maramureş îl pot folosi pentru a beneficia de preţuri preferenţiale la serviciile turistice. Chiar dacă astfel de carduri de reduceri există de mult timp pe piaţa turistică internaţională, în România, Maramureş Pass este o premieră.

Ce include Maramureş Pass?

Un număr de 43 de obiective turistice, pensiuni şi hoteluri, localuri, agenţii de rent-a-car şi rent-a-bike, magazine cu echipament outdoor din judeţul Maramureş vor acorda reduceri de preţ cuprinse între 5% şi 50% turiştilor posesori ai cardului Maramureş Pass. Reducerile oferite sunt de trei tipuri: individual, pe familii şi pe grup. Lista şi descrierea actorilor în turism incluşi în program se găseşte în ghidul Maramureş Pass iar cardul de reduceri va fi ataşat pe coperta interioară a aceluiaşi ghid. Pentru ca partenerii incluşi în program să fie mai uşor identificat, aceştia vor afişa la intrarea în unităţile de turism autocolantul cu logo-ul Maramureş Pass.

Cât costă Maramureş Pass?

Maramureş Pass va putea fi achiziţionat de la biroul nostru la preţul de 10 lei: un preţ încurajator, care urmăreşte ca oaspeţii Maramureşului să fie motivaţi să economisească bani pe parcursul vacanţei. O dată intraţi în posesia ghidului si a cardului Maramureş Pass, turiştii vor plăti mai puţin pentru intrarea în muzee, pentru o plimbare cu Mocăniţa, pentru cazare, masă şi alte servicii turistice pe care Maramureşul le are de oferit. Cu cât cardul va fi folosit mai des, cu atât turiştii vor economisi mai mult.

Cum se intră în posesia Maramureş Pass?

Un prim distribuitor va fi MaramureşInfoTurism. Ghidul şi cardul Maramureş Pass vor putea fi procurate la sediul biroului de turism sau comandat online, dacă  scrieţi la adresa office@visitmaramures.ro. Maramureş Pass va fi distribuit şi de către o parte din actorii din turismul maramureşean incluşi în program, precum şi de agenţi economici din ţară, interesaţi să promoveze Maramureşul ca destinaţie turistică.
Sursa: Maramuresul Online
Maramuresul OnlineMaramuresul Online

Leave a Reply